winner combo

Despre Noi

Pensiunea La Lipoveanu oferă clienților cazare în camere duble si matrimoniale, complet utilate, cu grup sanitar propriu. Pensiunea dispune de un restaurant cu specific tradițional și pescăresc, cu o capacitate de 36 de locuri, loc de joacă pentru copii, terasă acoperită, curte cu gazon, parcare păzita și piscină în aer liber.

Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a se asigura că vă petreceți un sejur relaxant și odihnitor. Puteți sa vă petreceți timpul plimbându-vă cu barca sau șalupa în Delta Dunării, relaxându-va la soare în aer liber sau pe terasă cu o băutură rece, pescuind pe canalele Deltei sau admirând păsările și fauna acesteia.

Comuna Murighiol are in componența sa atât localitatea cu același nume cât și localitatea Dunăvătul de Jos, localitățile fiind situate la 8 kilometri depărtare una de cealaltă. Localitatea Murighiol este situată pe malul drept al brațului Sfântul Gheorghe, la 4 km distanță de Uzlina. În apropierea localității se pot vizita ruinele orășelului antic Halmyris, fost port al Deltei Dunării (secolele I – IV î Hr.). Aici se poate observa zidul de apărare cu turnuri și porți, băi romane și un mic muzeu pe lângă alte ruine. În vecinătate se află mânăstirea Hamlyris și o basilică paleocreștină.

PRIMIM TICHETE VACANTA -TOATE TIPURILE(tichete sau carduri)

AVANSUL NU SE RETURNEAZA DECAT DACA SE ANUNTA CU MINIM 5 ZILE INAINTE

Call Now ButtonContactează-Ne